Hacı Adayları

Hac yolculuğu

Hacı adaylarının yola çıkış noktalarından biri Sultanahmet'tir. Adaylar, sabahın erken saatlerinde kendilerini uğulayacak olan yakınlarıyla birlikte burada toplanırlar. Yolculuk öncesi son hazırlıklar yapılır. Kendilerini Hac'a götürecek firmaların ilgili kişileri onları karşılar.
Vakfımız görevlileri de son resmi işlemler tamamlanırken geçirecekleri zamanı huzur içinde geçirmeleri için onların yanında oldular. Bu sürede hacı adaylarına ve onları yolcu etmeye gelen yakınlarına, Vakfımızca hazırlanan ikram masasında sıcak bir içecek ve kahvaltı sunuldu. Adaylara ilk gün için yolluk olarak kumanya ikramında bulunuldu.

Hacı adayları kutsal yolculuklarına kendilerini uğurlamaya gelenler tarafından dualarla uğurlandılar. Bu hizmet hac dönemlerinde düzenli olarak verildi.

Dolar32.171532.3004
Euro34.902035.0419